Ontwerpstudio Schmitz is in 2007 opgericht door Jannie Schmitz. 

Ik zet een sterke visuele identiteit neer die past bij je merk, bedrijf of collectie. Of het nu een opvallende huisstijl, een eigentijds winkelinterieur of een spannende productverpakking is… mooie vormgeving valt op!

Aan de basis van al mijn ontwerpen ligt in een sterk concept waarin naast het creatieve deel ook commerciële aspecten worden bekeken: wat is het doel van het ontwerp, op welke creatieve manier gaan we het bereiken, voor wie is het en binnen welk budget.
Doordat ik op verschillende ontwerpterreinen en voor uiteenlopende bedrijven en branches werkt, ben ik breed inzetbaar en weet ik wat er speelt op het gebied van trends en ontwikkelingen.   

Partners
Ik werk met een klein team van specialisten zoals tekstschrijvers, interieurbouwers, webbouwers etc.. Zo kan er effectief aan projecten worden gewerkt met deskundige aandacht. 

Kop koffie drinken?
Mijn studio is gevestigd op de 5e verdieping van de Nedinscotoren, met een prachtig uitzicht over de stad Venlo. Ben je nieuwsgierig geworden? Ik nodig je graag uit voor een kop koffie!