Jannie Schmitz is zelfstandig ontwerper en heeft haar ontwerpstudio gevestigd in Venlo. Afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven (2007), opleiding tot interieur-en productvormgever.

Een opvallende huisstijl, een eigentijds winkelinterieur met custom meubilair, het uitrollen van een campagne...we zetten een sterke visuele identiteit neer die past bij je merk of bedrijf. 

Ontwerpstudio Schmitz werkt op verschillende terreinen die op een natuurlijke manier in elkaar overlopen. We beginnen met een inhoudelijk sterk concept en werken dit uit in verschillende comunicatie uitingen die belangrijk zijn om jou merk of product te laten shinen. Dat kan een huisstijl zijn, een mobiele foodtruck, een strak winkelinterieur. Het kan ons niet gek genoeg!

We werken met een klein team van specialisten. Zo kan er effectief aan projecten worden gewerkt met deskundige aandacht.

Kop koffie drinken?
Onze studio is gevestigd op de 5e verdieping van de Nedinscotoren, met een prachtig uitzicht over de stad Venlo. Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit voor een kop koffie!