Customer Experience Center

Een showcase voor de toekomst
van printing

Océ, a Canon Company heeft met het CEC nu een plek om iedereen te laten zien welke producten, kennis en visie ze biedt voor de toekomst van printing.

Het Customer Experience Center is gevestigd in een prachtige oude fabriekshal van 3000m2 die nu fungeert als ontmoetingsplek voor medewerkers, klanten en prospects van Océ Canon. De bezoeker kan er kennis maken met de nieuwste producten en services van Océ. Er kan in projectteams samengewerkt worden om printapplicaties te bedenken, te testen en te beoordelen.

Jannie Schmitz en Daan de Haan ontwierpen in samenwerking met een team van Océ Canonmedewerkers het concept. Het idee was om verschillende belevings- en gebruiksniveaus te creëren. Zo ziet de ruimte er uit als de ideale werkplek voor de klant. Daarnaast staan de producten mooi vrij gepresenteerd en uitgelicht zoals in een showroom. In de ruimte wordt gewerkt aan opvallende flexwerkmeubels. Nieuwe applicaties worden ter plekke geprint en meteen toegepast in het interieur van het CEC. Er is gelet op de kleinste details om bezoekers te verrassen. 

Samenwerking
Daan de Haan Design

CAS Exhibition Partners
 

tunneltunnel
flexwerkplekflexwerkplek
i300i300
sandwichbordsandwichbord
printerprinter